Historie

Home / Historie

Na 25 jaar aan de Easy-Roll te hebben gewerkt, en na verkoop van vele gieken op allerlei boten heeft Marc Kickert besloten om de verkoop en productie van de Easy-Roll per 1 maart 2022 onder te brengen bij Masterspars. http://www.masterspars.com
Ons contact stamt al uit het begin van de Easy-Roll tijd en al die jaren is dit prima gebleven. Masterspars doet veel op het gebied van masten en tuigages dus deze combi is heel logisch.  Doordat er steeds meer vraag is naar gemak en veiligheid onder de zeilers ben ik ook blij met dit product in het assortiment .
We blijven natuurlijk samenwerken zodat ik altijd met vragen en oplossingen kan aankloppen bij Marc Kickert. dit is natuurlijk erg belangrijk omdat er heel veel ervaring anders verloren zou gaan . Zeer belangrijk voor u als zeiler want problemen, daar zitten we niet op te wachten
Hieronder nog een bewijs dat de Easy-Roll al jaren op de markt is, want in 1997 kreeg Dhr. Kickert de Hiswa award uit handen van Erica Terpstra.

erica terpstra
de Hiswa Award: Marc Kickert (uitvinder) samen met: Erica Terpstra (voormalig staatssecretaris & Tweede Kamer lid)

Erg belangrijk om te vermelden: Het Easy- Roll grootzeil rolreefsysteem past op iedere bestaande mast. Het bestaande grootzeil kan door iedere zeilmaker eenvoudig vermaakt worden zonder de snit van het bestaande zeil te veranderen.