Over ons

Home / Over ons

LET OP ONS KANTOOR IS GESLOTEN VAN 29 JULI TOT EN MET 16 AUGUSTUS, PRODUCTIE IN DE WERKPLAATS GAAT GEWOON DOOR.
GEDURENDE DEZE VAKANTIE PERIODE WORDEN EMAILS EN VOICEMAIL BERICHTEN MET ENIGE VERTRAGING BEANTWOORD

Wij zijn een bedrijf met meer dan 37 jaar ervaring in de nautische sector. Na meer dan 10 jaar dicht bij de ontwikkeling van het EasyRoll grootzeil rolreefsysteem betrokken te zijn geweest, zijn wij ons gaan richten op het vercommercialiseren van dit product en promoten van deze handige uitvinding bij particulieren en bedrijven. Als toegevoegde waarde voor onze klanten beschikken wij over omvangrijke kennis en ervaring in de tuigerij en jachtbouw alsmede ook in de zeilmakerij. Hiervan profiteren wij zelf, maar ook vooral onze klanten. Uiteindelijk draait het als zeiler maar om één ding… heerlijk zeilen!

Wij zijn er van overtuigd dat het EasyRoll grootzeil rolreefsysteem de markt gaat veroveren, net als al meer dan 25 jaar geleden de rolfok dit deed. Want ongeveer 9 op de 10 zeilboten, heeft al een rolfoksysteem. De eenvoud en het gemak en ook vooral de veiligheid zijn toch zeer belangrijk. U wil toch ook comfort en een beetje luxe laat staan veiligheid, u gaat toch niet meer tobben met touwerk om vervolgens als de wind wat aantrekt weer te reven wat erg moeilijk en soms zelf gevaarlijk is met dat klapperende zeil.

Ook is reven met het grootzeil zoals het bij de meeste schepen gaat gewoon gevaarlijk en slecht voor het zeil, het staat nooit mooi en een deel klappert in de wind waardoor het zeil sneller slijt. Bij het EasyRoll grootzeil rolreefsysteem heeft u deze problemen niet, het werkt min of meer hetzelfde als een rolfok u kunt veilig vanuit de kuip uw grootzeil reven of oprollen, het staat altijd mooi en strak.

Inmiddels is het EasyRoll grootzeil rolreefsysteem een succes gebleken want er varen al duizenden tevreden klanten wereldwijd!